Neue| Katowice

Projekt tego wnętrza to przykład, jak bardzo nasze oczekiwania wewnętrzne mogą być inne od tego, co wydaje nam się że pragniemy. To realizacja projektowa, która przeszła całkowitą rewolucje, od białych /turkusowych elementów do czerni i granatu. To rozwiązanie, które idealnie wpisuje się naszą tezę , że projekt to narzędzie, które ma pomóc w podjęciu właściwej decyzji w jakich wnętrzach pragniemy mieszkać.

Projekt wymagał poprzestawiania funkcji pierwotnych, by jak najlepiej wpisać się w oczekiwania inwestorów. Usytuowanie kuchni w salonie, która była przewidziana w innym pomieszczeniu, a także wydzielenia wizualnego klatki schodowej połączonej ze strefą salonową. W tym celu postawiona ściankę ażurową. Projekt jest wizualnie spójny, z elementami stylu loftowego i nowoczesnego.

Inwestor: Prywatny
Projekt: 2019
Realizacja: 2019